le iPhone

Laga iPhone

För att se priset på de vanligaste reparationerna vi utför välj din iPhone-modell i listan nedan. Alla priser ni ser är totalpriser inklusive ett års garanti, reservdelar, arbete och moms. Vi har alltid fri felsökning och tar aldrig betalt för express.

Vi erbjuder olika kvalitetsalternativ vid reparation av din enhet. Klicka här så får du en beskrivning av dom olika valen.

 


Independent
Repair Provider

Som Apple certifierad tredjeparts reparatörer har vi avtal och tillgång till deras verktyg och komponenter samt information, vilket ger oss möjligheten till att utföra en service med Apple utrustning från en av våra certifierade tekniker.

Batteriet i iPhone håller ofta många år och för många laddcirklar. Batteriet är dock en förbrukningsvara som efter mycket användandet blir sämre. Har din iPhone börjat hoppa i batteriprocent eller oväntat stängt av sig? I så fall är batteriets livslängd i iPhone sannolikt slut och batteriet behöver bytas.

*Vid byte med Original POP på Phone 11 serier visas ett meddelande i inställningsmenyn om att telefonen inte kan verifiera att den använder en originalskärm. Det här meddelandet visas eftersom det nya serienumret skiljer sig från den äldre skärmen. Vid ordinarie Apple originalskärm visas inte detta meddelande.