; ;

Telefon Batteribyte

Om enheten plötsligt stängs av eller batterikapaciteten försämras, överväga att byta ut den. Fancy Phone är det ledande företaget där du kan få iPhone-tjänster till överkomliga priser. Vi är ett team av utbildade proffs som strävar efter att ge dig den bästa upplevelsen. Vi tillgodoser alla iPhone Batteribyte-användare och tar hand om telefonen. Du kan också lita på oss för reparation av Samsung-mobiltelefonbatterier i linköping och andra enheter än iPhone och Samsung. Oavsett vilken enhet du använder hjälper vi dig att byta mobiltelefonbatteri till överkomliga priser.

Fel i batteriet

Om din enhet har svårt att hålla laddningen eller om den inte kan laddas alls? Då är det mycket troligt att du behöver byta batteri. Så varför vänta längre? Kontakta Fancy Phone direkt och boka tid för ett byte av iPhone batteri i Linköping.

Apple har medgett att de har bromsat äldre generationer av iPhone genom att använda batterier som försvagas med tiden. Detta kan leda till att din iPhone plötsligt stängs av även om den har en bra procentandel batteri kvar. Genom att få batteriet utbytt får din iPhone en längre livslängd, vilket innebär att du inte behöver lägga massor av pengar på en ny iPhone.

 

 

Hur hittar du modellnamnet på din smartphone?

Hitta det på lådan eller på originalkvittot. Ett annat alternativ är att hitta IMEI-numret. Det bör finnas på baksidan av telefonen eller bara ringa: *#06#. Nedanstående länk leder dig till webbplatsen där du anger IMEI-numret och får reda på telefonens namn och modell.

Tryck här

Om det är något ni undrar över. Tveka inte att ta kontakt med oss!

  Namn
  E-postadress
  Telefonnummer
  Meddelande

  Nyheter

   Boka en Expert

   Collection Day
   Dator/ Bärbar
   Brand
   Operating System
   First name

   Last name

   Email address

   Contact phone number

   Address

   City

   Special requests

   Bokia tid

    [Mobiltelefon Surfplatta Dator class:form-control "Mobiltelefon" "Surfplatta" "Dator"]    Translate »