; ;

Telefon displaybyte

Att ha en spricka på mobilskärmen är tillräckligt för att minska allmänhetens förtroende. FancyPhone är rätt ställe att gå till för skärm reparation i Linköping. Vi är specialiserade på att fixa trasiga skärmar på alla enheter. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom skärmreparationer. Vi erbjuder den bästa kvaliteten på iPhone Displaybyte tjänster. På Fancy Phone lovar vi att du blir nöjd med ditt besök hos oss. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vi är specialiserade på att fixa trasiga skärmar på alla enheter. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom skärmreparationer. Vi erbjuder den bästa kvaliteten på byte av iPhone Display i Linköping. På Fancy Phone älskar vi att du blir nöjd med ditt besök hos oss. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Ifall du inte kan upptäcka problemet med din enhet har du möjligheten att få en diagnos av oss på din enhet. Efter diagnosen får du med ett kostnadsförslag. Med hjälp av kostnadsförslag kan du därefter avgöra ifall du vill gå vidare med reparationen eller avstå! Du betalar endast för diagnosen om vi anser att servicen inte är möjlig att utföra eller om du väljer att avstå servicen enligt kostnadsförslaget.

Varför det är viktigt att byta ut skärmen så snart som möjligt

Att gå omkring med en trasig skärm är inte idealiskt och kan öka risken för ytterligare skador på telefonen. Här är några saker som du måste tänka på om du har en trasig skärm och varför du bör få den lagad så snart som möjligt.

En sprucken skärm kan begränsa funktionaliteten i telefonen (till exempel genom att röra vid, svepa eller skriva) och kan också vara besvärligt när du behöver när du behöver den som mest (navigering när du reser).

Sprickor löper större risk att dra till sig fukt. Detta kan också påverka vattenmotståndet. en mobil enhet, vilket kan leda till att den kan
progressiv skada.

Minskar telefonens värde. En trasig skärm innebär att om du någonsin vill sälja din enhet är den inte lika mycket värd. Genom att reparera din enhet kan du behålla dess värde.

Sprucken skärm kan ge upphov till splitter. Splitter kan vara farliga för din fingrar och öron.

Om skärmen är sprucken, även om det är en liten spricka, är det ökar risken för att skärmen ska splittras helt och hållet. Den minsta lilla stöten kan få den att splittras.

Att gå runt med en trasig skärm är inte idealiskt. Det ser inte bra ut. Men det kan lätt göras och behöver inte kosta dig en förmögenhet.

De vanligaste problemen med mobiltelefoner

Våra kunder har ofta problem med sådana fel.

Vattenskador På Mobiltelefoner

Att tappa telefonen i toaletten, handfatet eller badkaret är en olycka som ägarna hoppas att de aldrig ska råka ut för. Ett ögonblick av slarv resulterar dock i en skadad smartphone som behöver professionell reparation eller utbyte. Vatten som sipprar in i de inre kretsarna kan göra en telefon oanvändbar, vilket gör att ägaren blir utan telefon tills han eller hon får en ersättning.

Problem med anslutningen

Om du inte kan få tillgång till trådlöst internet är det ytterligare en orsak till reparation. Detta problem beror ofta på fel i den fasta programvaran eller liknande problem med operativsystemet. Relaterade telefonproblem inkluderar appar som inte laddas ner eller installeras korrekt.

Fel i batteriet

Om din enhet har svårt att hålla laddningen eller om den inte kan laddas alls? Då är det mycket troligt att du behöver byta batteri. Så varför vänta längre? Ta kontakt med Fancy Phone på en gång och boka in dig för en reparation.

Apple har medgett att de har bromsat äldre generationer av iPhone genom att använda batterier som försvagas med tiden. Detta kan leda till att din iPhone plötsligt stängs av även om den har en bra procentandel batteri kvar. Genom att få batteriet utbytt får din iPhone en längre livslängd, vilket innebär att du inte behöver lägga massor av pengar på en ny iPhone.

Samsung reapration med originala reservdelar från Samsung

Om din Samsung Galaxy har gått sönder har du kommit till rätt ställe, här på Fancy Phone reparerar vi alla Samsung Galaxy modeller.
Vi gör Samsung Skärmbyte, batteribyte, reparation av laddningsport, reparation av hörlursuttag, byta samsung bakglas och andra hårdvarureparationer, upplåsning och programvarureparationer.

Om din telefonmodell inte finns med i listan kan du kontakta oss för mer information eller en individuell offert.

Trasigt bakglas, kameralins sprucken

“Vi erbjuder tjänster för displaybyte och reparation av mobiltelefoner i Linköping. iPhone Displaybyte i Linköping hos Fancy Phone är ditt bästa val. Genom att byta ut enhetens display kan ditt trasiga glas tillsammans med icke fungerande touch och svart skärm eller andra skador åtgärdas. Vid byte av displayen byter vi alltid glas, LCD, touch och plastram för att säkerställa högsta kvalitet och stabilitet.”

Trasig skärm, skadat glas på framsidan

Reparation av mobilskärmar är den överlägset vanligaste reparationen i vår butik. Vi är fast beslutna att reparera din enhet snabbt, samtidigt som vi håller priset konkurrenskraftigt. Du kan faktiskt förvänta dig perfekta resultat!

Trasig LCD skärm eller är det bara frontglaset som är trasigt? Pekskärmen fungerar inte? Dessa saker är en integrerad del som är sammanfogad och varje gång måste vi byta ut glaset och skärmen. Det resulterar också i ett arbete av bättre kvalitet.

Vi har ersättnings LCD-skärmar för de flesta mobiltelefoner i lager, så att vi kan hjälpa dig när du behöver det akut. Apple iPhone 6S / 6 och 5S har vi vanligtvis, samma sak gäller Sony Xperia, Google Pixel, Nexus 6P, OnePlus och HTC-skärmar.

Vi kan också laga en trasig LCD skärm på din surfplatta och bärbara dator. Vi är specialiserade på reparationer av trasiga skärmar på Apple MacBook, inklusive MacBook Retina och MacBook Air.

Bekräfta alltid med oss tillgängligheten av delar innan du påbörjar din resa.

Nyheter

  Boka en Expert

  Collection Day
  Dator/ Bärbar
  Brand
  Operating System
  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests

  Bokia tid

   [Mobiltelefon Surfplatta Dator class:form-control "Mobiltelefon" "Surfplatta" "Dator"]   Translate »