top of page
Sök
  • fancyphonecd

Hur du desinficerar din mobiltelefon under förkylnings- och influensasäsongen


Under förkylningssäsongen är det viktigt att vidta extra försiktighetsåtgärder för att undvika att bli sjuk. Medan många fokuserar på att tvätta händerna och undvika att röra vid ansiktet är det också viktigt att komma ihåg att desinficera ytor som vi ofta rör vid, inklusive våra mobiltelefoner.

Våra mobiltelefoner är ofta täckta med bakterier och virus som kan orsaka sjukdom, och de kommer också i nära kontakt med våra ansikten och munnar. För att hjälpa till att förhindra spridningen av sjukdomar, här är några enkla steg för att desinficera din mobiltelefon under förkylningssäsongen:

  1. Stäng av telefonen och ta bort eventuella skal eller skydd.

  2. Använd en mjuk, fuktig trasa eller en mikrofiberduk för att torka av skärmen och baksidan av telefonen.

  3. Ta en liten mängd rengöringsmedel på en annan mjuk trasa och torka försiktigt av skärmen och baksidan av telefonen.

  4. Följ tillverkarens instruktioner för att desinficera telefonen med en desinficerande produkt.

  5. Låt telefonen torka helt innan du sätter på eventuella skal eller skydd.

Att desinficera din mobiltelefon är ett enkelt och effektivt sätt att minska risken för att sprida sjukdomar. På Fancy Phone i Linköping har vi ett stort utbud av desinficeringsprodukter som kan hjälpa till att hålla din telefon ren och hygienisk. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Så nästa gång du behöver reparera din mobiltelefon eller köpa tillbehör, tveka inte att besöka Fancy Phone i Linköping! Vi har en stor mängd av produkter och tjänster för att hjälpa dig att hålla din telefon i toppskick.

Besök vår hemsida www.fancyphone.se för att se vår fullständiga lista av produkter och tjänster. Du kan också ringa oss på telefonnummer 010-750 05 53 för att boka en tid för reparation eller om du har några frågor eller funderingar. Vi finns alltid här för att hjälpa dig!

Du kan också besöka oss personligen på vår adress Storgatan 25, 58223 i Linköping. Vårt vänliga och professionella team kommer att hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov och budget.

Och om du föredrar att kontakta oss via e-post, tveka inte att skicka oss ett meddelande på info@fancyphone.se. Vi svarar så snart som möjligt på alla dina frågor och förfrågningar.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din mobiltelefon i toppskick!


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page