top of page
Sök
  • fancyphonecd

Reparation av iPad skärm, batteri, glas och laddningsport i linköping

Uppdaterat: 1 okt. 2023


Apples iPad är en populär surfplatta som används av många. Oavsett hur försiktig du är med din iPad, kan den fortfarande skadas. Skärmen kan spricka, batteriet kan tappa sin laddningskapacitet, glaset på baksidan kan bli repigt eller laddningsporten kan sluta fungera. Men det behöver inte innebära att du måste köpa en ny iPad. Hos oss på Fancy Phone kan vi hjälpa dig att reparera din iPad till ett mycket förmånligt pris.

Skärmbyte

En sprucken skärm på din iPad kan göra det svårt att använda den. Vi kan byta ut skärmen på din iPad oavsett vilken modell du har. Vi använder premiumkvalitetsskärmar som garanterar att din iPad fungerar som ny igen. Våra skärmar är också av högsta kvalitet för att undvika eventuella framtida problem.

Batteribyte

Om batteriet på din iPad inte håller laddningen så länge som det brukade göra, kan det vara dags att byta ut det. Vi kan byta ut batteriet på din iPad oavsett vilken modell du har. Vi använder endast premiumkvalitetsbatterier för att säkerställa att din iPad har maximal laddningskapacitet och att batteriet håller länge.

Glasbyte på baksidan

Baksidan på din iPad kan också skadas. Repor och sprickor på glaset kan göra din iPad mindre attraktiv och påverka dess värde. Vi kan byta ut glaset på baksidan av din iPad oavsett vilken modell du har. Vi använder premiumkvalitetsglas som garanterar att din iPad ser ut som ny igen.

Laddningsportbyte

Om laddningsporten på din iPad inte längre fungerar som den ska, kan det vara dags att byta ut den. Vi kan byta ut laddningsporten på din iPad oavsett vilken modell du har. Vi använder premiumkvalitetsdelar för att säkerställa att din iPad fungerar som den ska igen.

Kontakta oss

Om du behöver reparera din iPad, tveka inte att kontakta oss på Fancy Phone. Vi har erfarna tekniker som använder sig av premiumkvalitetsdelar för att säkerställa att din iPad repareras på ett säkert och effektivt sätt. Du kan besöka vår hemsida www.fancyphone.se för mer information eller ringa oss på 010-750 05 53. Du kan också besöka vår butik på Storgatan 25, 58223 Linköping. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din iPad-reparation!

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page