; ;

Smartphone Reparation

Välj vilken typ av enhet du vill ha Reparerad

Få din enhet reparerad i TRE enkla steg

Garanterad Kvalitet

Fancy Phone i Linköping använder endast delar av högsta kvalitet. Vi ger 365 dagars garanti för byte av iPhone och iPad skärmar och 180 dagars garanti för alla andra reparationer. Vi erbjuder en transparent prissättning på vår webbplats, du kan få dina reparationspriser genom att ange modellen av din enhet och det problem du står inför, och en prisuppgift kommer att genereras automatiskt.

Alternativt kan du ringa oss på

010-750 05 53

Så hjälper vi dig.

Vi erbjuder en sömlös reparationsservice till dig. Vi hjälper till att reparera och modifiera din Laga iPhone. Vi har den kvalificerade rätta reservdelssatsen för din laga iphone linköping. Vi erbjuder tjänster till alla Laga samsung och Laga Samsung linköping användare. Det rekommenderas att säkerhetskopiera alla dina data. Tänk på att det rekommenderas att ta bort säkerhetslåset och sedan lämna in telefonen för fullständig kontroll och reparation av telefonen eller den bärbara datorn. Reparationen av produkten kan göras samma dag inom några timmar, eller det kan till och med ta en vecka. Det beror på vilken reparationsintensitet som behövs, delar och plats. Om viktiga detaljer eller operationer utförs kommer vi att rådfråga dig innan du utför den. Vi har en bas av glad kundkrets. Vi initierar och gör telefonen helt ny med ett bättre och snabbare operativsystem, bättre exteriör och bra att bära.

Sprucken display?

Vår vanligaste service är byte av display. Oftast är det krossat glas, men även en icke fungerande touch, svart skärm eller andra skador som kan avhjälpas genom att byta enhetens display. Vid displaybyte byts alltid glas, lcd, touch samt plastram/packning för att säkra högsta kvalitet och stabilitet.

Mobilreparation med garanti
Vi arbetar med mobilreparation och utför bland annat skärmbyte och batteribyte på olika märken och modeller inklusive iPhone, Samsung, Huawei och fler! Utöver det utför vi även andra reparationer som exempelvis byte av bakglas, fram- eller bakkamera, högtalare, etc.

När du reparerar enheten hos oss får du alltid en funktionsgaranti på våra reservdelar. Garantiperioden varierar mellan 6 månader, 12 månader.

Har din telefonskärm gått sönder?

Vi på Fancy Phone kan laga telefon Linköping såsom din spruckna skärm, och ifall den har fått större tekniska skador så kan vi på MobilMaster ordna så att du får en helt användbar mobiltelefon när du hämtar ut den igen.

Laga telefon Linköping – Kom in redan idag!

Fancy Phone tar hand om din telefon oavsett om den har fått större skador eller tekniska problem. Vi kan laga din telefon åt dig. Fancy Phone kommer att ge dig en helt fräsch och fullt funktionsduglig telefon. Inom Fancy Phone har vi stor erfarenhet och kunskap i att laga telefonskärmar, displayer och baksidor på telefoner.

Vi på Fancy Phone erbjuder våra kunder snabb service när de vill laga telefon Linköping, bra kundservice, telefongaranti, och drop-in till vår butik i Linköping. Fancy Phone har som mål att erbjuda sina kunder i Linköping marknadens allra bästa priser och service!

Att en telefonskärm går sönder är ganska vanligt vilket har hänt oss alla någon gång. Vi på Fancy Phone kan laga din telefon i Linköping oavsett om din telefon har fått en sprucken skärm eller större mer omfattande skador. Du är varmt välkommen in för att få fri rådgivning och felsökning. Fancy Phone lagar dem allra flesta telefoner i Linköping.

Är din Samsung Galaxy i behov av reparation, har du råkat ut för en olyckshändelse? Oavsett om det är en Galaxy S10 eller en Galaxy Note20, är vi här för att hjälpa dig att reparera din telefon

Vi kan göra alla reparationer till Samsung telefon eller surfplatta till example Byte displaybyte baksidabyte display och baksida eller byte batteri. Vi kan byta samsung bakglas medan du väntar.

Köpa, Sälja begagnade enheter

Vill du inte reparera din telefon? Vill du bara ha den senaste prylen?

Vi har många alternativ för att hjälpa dig att komma igång igen. Bara för att du har tecknat ett abonnemang med din mobiloperatör betyder det inte att du måste behålla en telefon som du inte längre är nöjd med. Vi köper och säljer begagnade mobiltelefoner, surfplattor och datorer.
Sälj din gammal telefon till oss, Har du en gammal telefon som bara ligger? kom in med den så köper vi in den! Om du har bestämt dig för att inte fixa din enhet vill vi gärna köpa / återvinna den åt dig.

 • Vi ger dig pengar för din begagnade eller trasiga enhet.
 • Vi kommer till dig för att hämta din enhet och ge dig pengar.
 • Luta dig tillbaka och koppla av. Njut av vår service när det passar dig.
Sälj begagnad enhet

Sälj begagnad enhet


  Meddelande

  Kontakta Oss

  De vanligaste problemen med mobiltelefoner

  Våra kunder har ofta problem med sådana fel.

  Vattenskador På Mobiltelefoner

  Att tappa telefonen i toaletten, handfatet eller badkaret är en olycka som ägarna hoppas att de aldrig ska råka ut för. Ett ögonblick av slarv resulterar dock i en skadad smartphone som behöver professionell reparation eller utbyte. Vatten som sipprar in i de inre kretsarna kan göra en telefon oanvändbar, vilket gör att ägaren blir utan telefon tills han eller hon får en ersättning.

  Problem med anslutningen

  Om du inte kan få tillgång till trådlöst internet är det ytterligare en orsak till reparation. Detta problem beror ofta på fel i den fasta programvaran eller liknande problem med operativsystemet. Relaterade telefonproblem inkluderar appar som inte laddas ner eller installeras korrekt.

  Fel i batteriet

  Om din enhet har svårt att hålla laddningen eller om den inte kan laddas alls? Då är det mycket troligt att du behöver byta batteri. Så varför vänta längre? Ta kontakt med Fancy Phone på en gång och boka in dig för en reparation.

  Apple har medgett att de har bromsat äldre generationer av iPhone genom att använda batterier som försvagas med tiden. Detta kan leda till att din iPhone plötsligt stängs av även om den har en bra procentandel batteri kvar. Genom att få batteriet utbytt får din iPhone en längre livslängd, vilket innebär att du inte behöver lägga massor av pengar på en ny iPhone.

  Har du en fråga?

  Om din fråga ännu inte har besvarats här, använd formuläret nedan för att ställa frågor om det här tillägget.

   Fancy Phone i Linköping

   Address
   Fancy Phone
   Storgatan 25, 582 23
   Linköping

   Phone Number
   010-750 05 53

   Hours of Operation
   Mån-Fre: 11:00 - 19:00
   Lör: 11:00 - 17:00 pm
   Sön: 12:00-17:00

   Nyheter

    Boka en Expert

    Collection Day

    Dator/ Bärbar

    Brand

    Operating System

    First name

    Last name

    Email address

    Contact phone number

    Address

    City

    Special requests

    Bokia tid

     [Mobiltelefon Surfplatta Dator class:form-control "Mobiltelefon" "Surfplatta" "Dator"]     Translate »