top of page
reparation-huawei-2.jpg

Om Oss

Om oss

Din lokala teknikspecialist Service

Fancy Phone är dedikerad till att tillhandahålla den bästa kundtjänsten och reparationer  till mobiltelefoner, surfplattor och datorer som finns tillgänglig för dig. När din enhet behöver repareras behöver du inte oroa dig länge! Våra tekniker är skickliga på att hantera alla enheter och prylar oavsett om du behöver reparationer för hemmet eller företaget.

Fancy Phone är specialiserade på reparationer av smartphones, surfplattor och datorer ⭐️ → I över 16 år har personalen hjälpt till att reparera smartphones ? Konceptet föddes ur det tydliga behovet på marknaden för en pålitlig och specialiserad lösning för kunden. Det som särskiljer oss från andra verkstäder är bemötandet och engagemanget du som kund får hos oss. Idag är vi en av Linköpings bästa serviceverkstad för smartphones och du som kund får alltid snabb service och låga priser.

Oavsett om problemet är stort eller litet så kan vi på Fancy Phone hjälpa till att laga mobil, surfplatta eller dator. Vi utför reparationer på iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei, och många fler märken. Vi är inte självbeskrivna genier, men vi är experter på vad vi gör.

Fancy Phone föddes ur en kärlek till teknik. Till att börja med erbjöd vi reparationer av den populära iPhone 3GS-luren. Efterfrågan på våra tjänster visade dock snabbt att det fanns en stor klyfta mellan vad tillverkaren tog ut för reparationer och vad vanliga människor ansåg vara ett rättvist och rimligt pris.Det var med ett växande förtroende för vår förmåga att tillhandahålla en effektiv och pålitlig tjänst till konkurrenskraftiga priser som företagets affärspotential blev uppenbar. Med hjälp av vårt team av kvalificerade tekniker erbjuder vi nu hela utbudet av iphone reparation som är en del av vår verksamhet.

Det var med ett växande förtroende för vår förmåga att tillhandahålla en effektiv och pålitlig tjänst till konkurrenskraftiga priser som företagets affärspotential blev uppenbar. Med hjälp av vårt team av kvalificerade tekniker erbjuder vi nu hela utbudet av iPhone reparationer. Fancy Phone erbjuder prisvärda tjänster för reparation av mobiltelefoner på plats, t.ex. batteribyte, skärmreparation,

problem med högtalare och batteri osv. På Storgatan 25 i Linköping reparerar vi alla typer av telefoner och mackbook-enheter. Vi erbjuder reparationstjänster i världsklass för mobiltelefoner för alla märkes smartphones, iphone, datorer, mackbook & surfplattor, i Linköping genom våra dedikerade servicecenter för mobil telefon reparationer i Linköping. Vi kan laga iphone skärm , laga samsung skärm , laga huawei skärm , laga iphone batteri , laga samsung batteri , laga huawei batteri och mycket mer. “Tillverkarnas priser tycks ofta ligga på en nivå som är avsedd att uppmuntra människor att köpa nya telefoner/surfplattor snarare än att tänka på att låta reparera sina gamla enheter.

Att kunna erbjuda reparationer till konkurrenskraftiga priser innebär att vi nu kan erbjuda ett genomförbart reparationsalternativ.” – Fancy Phone i Linköping.

Microsoft Windows PC Dator Reparation

Mobiltelefoner, surfplattor reparation Alla Märke och Alla Modeller

Apple iMac och Macbook dator Reparation

Lagning av moderkort och kretskort

Data Recovery

Byte av batteri

Reparation av främre och bakre kameror

Rensa Datorn Från Virus

Byte av spruckna och trasiga bärbara skärmar

Reparation av laddningsport

Mitt i stan

Express Service

Endast Premium Kvalitet

Öppet alla dagar åretrun

We Specialize In

Our field of activity includes these areas

Dator Reparation

Problem med datorn? Vi löser det. Det är oss du ringer till när din dator går långsamt och dina program slutar fungera. Garantiperioden varierar mellan 6 månader, 12 månader.

Laptop-Repair-1170x658.jpg
2268645-oppen-laptop-for-reparation-fotona.jpg

Bärbar Reparation

Har den bärbara datorn gått ner?Oroa dig inte! Våra kvalificerade och vänliga tekniker för reparation av bärbara datorer kommer att ge den liv igen.

Ta bort skadlig programvara och virus

Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi ta bort angreppen utan at  förstöra dina data.

ta-bort-virus-från-datorn-1024x768.webp
mobile-phone-repair-service-smart-260nw-1655680666_edited.jpg

Smart Watch Reparation

Vi utför flesta Smart Watch Reparationer

Surfplatta Reparation

Oavsett om den är iPad eller andra märke, Vi kan fixa den!

surfplattereparation-ipad_1200x900-inzoomad.webp
1.jpg

No Fix – No Fee Guarantee

Om vi inte kan laga din enhet är du inte skyldig oss ett öre!
 

​Oavsett om din dator går outhärdligt långsamt eller om den inte går att slå på alls, kan du ta med din dator till oss idag för alla dina datorreparationsbehov. Expertteknikerna på Fancy Phone har erfarenheten att ta itu med alla vanliga problem, inklusive problem med ditt operativsystem, vattenskador, utbyte av hårdvara, mjukvaruproblem och mycket mer.

Layer-1-485x392.png

Ärlighet och öppenhet

Vi lovar att leverera en heltäckande service och att leverera den perfekt.
 

Det är vårt löfte till kunden att all handel är rättvis och öppen. Kundtillfredsställelse och förtroende är sådana pelare som endast byggs upp genom perfekt adhesiv ärlighet och detta gör att vi presenterar alla våra affärsaspekter öppet för kunden så att han eller hon kan ta en grundlig titt och bestämma själv.

Få din enhet reparerad NU!

för att en av våra professionella tekniker ska hjälpa dig med din enhet  eller annan förfrågan.

bottom of page