top of page
reparation-huawei-2.jpg

Om Oss

Om oss

Din lokala teknikspecialist Service

Fancy Phone - Din Experthjälp för Mobilreparationer i Linköping

Välkommen till Fancy Phone, din pålitliga partner för mobilreparationer i Linköping! Vi är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ kundtjänst och reparationer för mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Oavsett om du är en privatperson eller företagare, när din enhet behöver repareras är vi här för att hjälpa dig.

 

Varför Välja Oss?

Fancy Phone har dedikerat sig till mobilreparationer i över 16 år. Vårt koncept föddes ur det behov som fanns på marknaden efter en pålitlig och specialiserad lösning för kunder. Vad som verkligen utmärker oss är vårt engagemang för att ge dig den bästa servicen. Vi är stolta över att vara en av Linköpings bästa serviceverkstäder för smartphones, och vi erbjuder snabba reparationer till överkomliga priser.

Vårt Samarbeten

Vi är stolta över att ha ett exklusivt samarbete med Apple, vilket ger oss tillgång till deras verktyg och möjlighet att beställa originalreservdelar direkt från Apple. Detta säkerställer att dina Apple-enheter får den bästa möjliga service och reparation.

Höga Betyg på Google Recensioner

Vi är glada över att ha uppnått en femstjärnig betyg på Google-recensioner från riktiga kunder. Vi tror på ärlighet och kvalitet i allt vi gör, och våra recensioner är ett bevis på vårt engagemang för kundernas tillfredsställelse.

Vi Reparerar Alla Märken

Oavsett om problemet är stort eller litet, är vi experter på att laga mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Vi utför reparationer på en mängd olika märken, inklusive iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei och många fler. Med vårt team av kvalificerade tekniker kan du vara säker på att din enhet är i säkra händer.

Vår Berättelse

Fancy Phone grundades av en passion för teknik. Vi började med att erbjuda reparationer för den populära iPhone 3GS, och snabbt insåg vi att det fanns en stor klyfta mellan tillverkarens priser och vad människor ansåg vara rimliga priser. Det var då vår affärsidé föddes. Med ett dedikerat team av tekniker kan vi nu erbjuda en bred uppsättning reparationstjänster för iPhone och andra enheter.

Våra Tjänster

Vi erbjuder prisvärda reparationstjänster för mobiltelefoner på plats. Oavsett om du behöver batteribyte, skärmreparation, högtalare eller batterireparationer, så är vi din destination på Storgatan 25 i Linköping. Vi reparerar alla typer av telefoner och MacBook-enheter. Vår expertis sträcker sig till en mängd olika märken, inklusive iPhone, Samsung, Huawei med flera.

Fancy Phone i Linköping - Ditt Alternativ för Konkurrenskraftiga Reparationer

Tillverkarnas priser kan ofta uppmuntra människor att köpa nya enheter istället för att laga de gamla. Hos Fancy Phone erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för reparationer, vilket gör det möjligt för dig att välja en hållbar lösning istället för att byta ut din enhet.

Kontakta oss idag för att få din mobiltelefon, surfplatta eller dator reparerad av experter. Vi ser fram emot att hjälpa dig!"

Microsoft Windows PC Dator Reparation

Mobiltelefoner, surfplattor reparation Alla Märke och Alla Modeller

Apple iMac och Macbook dator Reparation

Lagning av moderkort och kretskort

Data Recovery

Byte av batteri

Reparation av främre och bakre kameror

Rensa Datorn Från Virus

Byte av spruckna och trasiga bärbara skärmar

Reparation av laddningsport

Mitt i stan

Express Service

Endast Premium Kvalitet

Öppet alla dagar åretrun

We Specialize In

Our field of activity includes these areas

Dator Reparation

Problem med datorn? Vi löser det. Det är oss du ringer till när din dator går långsamt och dina program slutar fungera. Garantiperioden varierar mellan 6 månader, 12 månader.

Laptop-Repair-1170x658.jpg
2268645-oppen-laptop-for-reparation-fotona.jpg

Bärbar Reparation

Har den bärbara datorn gått ner?Oroa dig inte! Våra kvalificerade och vänliga tekniker för reparation av bärbara datorer kommer att ge den liv igen.

Ta bort skadlig programvara och virus

Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi ta bort angreppen utan at  förstöra dina data.

ta-bort-virus-från-datorn-1024x768.webp
mobile-phone-repair-service-smart-260nw-1655680666_edited.jpg

Smart Watch Reparation

Vi utför flesta Smart Watch Reparationer

Surfplatta Reparation

Oavsett om den är iPad eller andra märke, Vi kan fixa den!

surfplattereparation-ipad_1200x900-inzoomad.webp
1.jpg

No Fix – No Fee Guarantee

Om vi inte kan laga din enhet är du inte skyldig oss ett öre!
 

​Oavsett om din dator går outhärdligt långsamt eller om den inte går att slå på alls, kan du ta med din dator till oss idag för alla dina datorreparationsbehov. Expertteknikerna på Fancy Phone har erfarenheten att ta itu med alla vanliga problem, inklusive problem med ditt operativsystem, vattenskador, utbyte av hårdvara, mjukvaruproblem och mycket mer.

Layer-1-485x392.png

Ärlighet och öppenhet

Vi lovar att leverera en heltäckande service och att leverera den perfekt.
 

Det är vårt löfte till kunden att all handel är rättvis och öppen. Kundtillfredsställelse och förtroende är sådana pelare som endast byggs upp genom perfekt adhesiv ärlighet och detta gör att vi presenterar alla våra affärsaspekter öppet för kunden så att han eller hon kan ta en grundlig titt och bestämma själv.

Få din enhet reparerad NU!

för att en av våra professionella tekniker ska hjälpa dig med din enhet  eller annan förfrågan.

bottom of page