fbpx

Om oss

 

Om oss

Fancy Phone är specialiserade på reparationer av smartphones, surfplattor och datorer ⭐️ → I över 16 år har personalen hjälpt till att reparera smartphones 🙏 Konceptet föddes ur det tydliga behovet på marknaden för en pålitlig och specialiserad lösning för kunden. Det som särskiljer oss från andra verkstäder är bemötandet och engagemanget du som kund får hos oss. Idag är vi en av Linköpings bästa serviceverkstad för smartphones och du som kund får alltid snabb service och låga priser.

Oavsett om problemet är stort eller litet så kan vi på Fancy Phone hjälpa till att laga mobil, surfplatta eller dator.
Vi utför reparationer på iPhone, Samsung, Nokia, Xiaomi, Huawei, och många fler märken.
Vi är inte självbeskrivna genier, men vi är experter på vad vi gör.

Vi kan fixa det``

Våra priser för reparationer av mobiltelefoner är konkurrenskraftiga med alla i staden. Vi reparerar spruckna skärmar för alla modeller av iPhones, samsung, huawei mm och reparerar också trasiga knappar, högtalare och kameror. Sprucken skärm på din nya mobiltelefon? Vi fixar det.
Vi har pris garanti på våra varor och tjänster!

Fancy Phone föddes ur en kärlek till teknik. Till att börja med erbjöd vi reparationer av den populära iPhone 3GS-luren. Efterfrågan på våra tjänster visade dock snabbt att det fanns en stor klyfta mellan vad tillverkaren tog ut för reparationer och vad vanliga människor ansåg vara ett rättvist och rimligt pris.Det var med ett växande förtroende för vår förmåga att tillhandahålla en effektiv och pålitlig tjänst till konkurrenskraftiga priser som företagets affärspotential blev uppenbar. Med hjälp av vårt team av kvalificerade tekniker erbjuder vi nu hela utbudet av iphone reparation som är en del av vår verksamhet.
Det var med ett växande förtroende för vår förmåga att tillhandahålla en effektiv och pålitlig tjänst till konkurrenskraftiga priser som företagets affärspotential blev uppenbar. Med hjälp av vårt team av kvalificerade tekniker erbjuder vi nu hela utbudet av iPhone reparationer.
Fancy Phone erbjuder prisvärda tjänster för reparation av mobiltelefoner på plats, t.ex. batteribyte, skärmreparation, problem med högtalare och batteri osv. På Storgatan 25 i Linköping reparerar vi alla typer av telefoner och mackbook-enheter.

Vi erbjuder reparationstjänster i världsklass för mobiltelefoner för alla märkes smartphones, iphone, mackbook & surfplattor, i Linköping genom våra dedikerade servicecenter för mobil telefon reparationer i Linköping. Vi kan laga iphone skärm , laga samsung skärm , laga huawei skärm , laga iphone batteri , laga samsung batteri , laga huawei batteri och mycket mer.

"Tillverkarnas priser tycks ofta ligga på en nivå som är avsedd att uppmuntra människor att köpa nya telefoner/surfplattor snarare än att tänka på att låta reparera sina gamla enheter. Att kunna erbjuda reparationer till konkurrenskraftiga priser innebär att vi nu kan erbjuda ett genomförbart reparationsalternativ." - Fancy Phone i Linköping.