Tjänster

Vi erbjuder en sömlös reparationsservice till dig. Vi hjälper till att reparera och modifiera din Laga iPhone. Vi har den kvalificerade rätta reservdelssatsen för din laga iphone linköping. Vi erbjuder tjänster till alla Laga samsung och Laga Samsung linköping användare. Det rekommenderas att säkerhetskopiera alla dina data. Tänk på att det rekommenderas att ta bort säkerhetslåset och sedan lämna in telefonen för fullständig kontroll och reparation av telefonen eller den bärbara datorn. Reparationen av produkten kan göras samma dag inom några timmar, eller det kan till och med ta en vecka. Det beror på vilken reparationsintensitet som behövs, delar och plats. Om viktiga detaljer eller operationer utförs kommer vi att rådfråga dig innan du utför den. Vi har en bas av glad kundkrets. Vi initierar och gör telefonen helt ny med ett bättre och snabbare operativsystem, bättre exteriör och bra att bära.

Sprucken display?

Vår vanligaste service är byte av display. Oftast är det krossat glas, men även en icke fungerande touch, svart skärm eller andra skador som kan avhjälpas genom att byta enhetens display. Vid displaybyte byts alltid glas, lcd, touch samt plastram/packning för att säkra högsta kvalitet och stabilitet.

Mobilreparation med garanti
Vi arbetar med mobilreparation och utför bland annat skärmbyte och batteribyte på olika märken och modeller inklusive iPhone, Samsung, Huawei och fler! Utöver det utför vi även andra reparationer som exempelvis byte av bakglas, fram- eller bakkamera, högtalare, etc.

När du reparerar enheten hos oss får du alltid en funktionsgaranti på våra reservdelar. Garantiperioden varierar mellan 6 månader, 12 månader.

Har din telefonskärm gått sönder?

Vi på Fancy Phone kan laga telefon Linköping såsom din spruckna skärm, och ifall den har fått större tekniska skador så kan vi på MobilMaster ordna så att du får en helt användbar mobiltelefon när du hämtar ut den igen.

Laga telefon Linköping – Kom in redan idag!

Fancy Phone tar hand om din telefon oavsett om den har fått större skador eller tekniska problem. Vi kan laga din telefon åt dig. Fancy Phone kommer att ge dig en helt fräsch och fullt funktionsduglig telefon. Inom Fancy Phone har vi stor erfarenhet och kunskap i att laga telefonskärmar, displayer och baksidor på telefoner.

Vi på Fancy Phone erbjuder våra kunder snabb service när de vill laga telefon Linköping, bra kundservice, telefongaranti, och drop-in till vår butik i Linköping. Fancy Phone har som mål att erbjuda sina kunder i Linköping marknadens allra bästa priser och service!

Att en telefonskärm går sönder är ganska vanligt vilket har hänt oss alla någon gång. Vi på Fancy Phone kan laga din telefon i Linköping oavsett om din telefon har fått en sprucken skärm eller större mer omfattande skador. Du är varmt välkommen in för att få fri rådgivning och felsökning. Fancy Phone lagar dem allra flesta telefoner i Linköping.

Är din Samsung Galaxy i behov av reparation, har du råkat ut för en olyckshändelse? Oavsett om det är en Galaxy S10 eller en Galaxy Note20, är vi här för att hjälpa dig att reparera din telefon

Vi kan göra alla reparationer till Samsung telefon eller surfplatta till example Byte display, byte baksida, byte display och baksida eller byte batteri. Vi kan byta samsung bakglas medan du väntar.