top of page

Laga iPhone 12 mini

reparation-huawei-2.jpg

iPhone 12 mini reparation

iPhone 12 mini reparation

När olyckan har varit framme och du behöver reparera din iPhone 12 Mini är det dags att höra av dig till oss på Fancy Phone i Linköping så hjälper vi dig direkt. Våra tekniker har lång erfarenhet av reparationer och vi ger självklart garanti på arbetet!

iphone-12-mini-purple-fancy-phone-300x300.webp

Premium OLED

Premiumskärm
Färg och kontrast som din originalskärm


6 Månaders garanti
Gäller felaktiga delar, men inte skador


True Tone-Skärm
Korrigerar färg och kontrast efter miljö


Halva priset
Om du skadar din skärm inom 6 månader efter reparationen lämnar vi 50% rabatt på nästa reparation.


Rengöring
Vi desinficerar telefonen och rengör högtalare, mikrofon och laddningsuttag.

Laga Mobil i Linköping

Hos Fancy Phone hittar du den bästa lösningen på alla typer av problem med din mobiltelefon, utan att du behöver bränna ett hål i fickan. Med ett team av pålitliga och djupgående kunskaper gör det oss till den ledande leverantören av mobil reparation Linköping. Vi felsöker först din enhet för att se hur stor skada din iPhone reparation har och ger dig sedan en offert.När du väl har bestämt dig för att fortsätta med processen för iPhone skärmbyte När du väl har bestämt dig för att fortsätta med processen för iPhone displaybyte hjälper vi dig med bästa möjliga förmåga och till förmånliga priser. Vi har också expertisen inom iPhone reparation i Linköping. Vi är specialiserade på alla mobilreparationer inklusive Samsung reparation och vår högsta prioritet är att erbjuda 100% kundnöjdhet.  Vi erbjuder den bästa Mobiltelefonreparation  tjänsten för iPhone och Samsung i Linköping. Vi hjälper även kunder med skärmbyte Linköping.

Reparera din mobiltelefon

Med tusentals reparationer i bagaget har vi bred erfarenhet av iPhone, iPad, Samsung och Huawei. Vi hjälper vi dig oavsett problem, trasig display, sprucken skärm, dåligt batteri, dålig kamera eller vad du än som hänt din mobiltelefon. Alltid med sex månader garanti, hög kvalitet och snabba reparationer. Vi har utfört åtskilliga reparationer av trasiga skärmar, batteribyten, laddkontakter, kameror och mycket mer. Faktum är att vi utfört över 100.000 reparationer de senaste åren. Kom till oss så hjälper vi dig att reparera och förlänga livstiden på din mobiltelefon. Bra för både miljön och din plånbok.

Många gånger upplever man att det är batteriet som blir dåligt först, byt det! Du kommer att få en smartphone med längre batteritid som känns som ny. Många mobilreparationer är faktiskt väldigt mycket billigare än att köpa en ny mobiltelefon. Beroende på mobiltelefon kan ett batteribyte kosta så lite som 439kr.

Vi reparerar även surfplattor från t ex Apple och Samsung. Hos oss kan du laga det mesta som hör en mobil till – allt från glasbyte, LCD-byte, laddkontaktsbyte, batteribyte, Laga Display Mobil och mycket mer. Hos oss lagar du mobilen snabbt och lätt på Storgatan 25. Du väljer det som är enklast för dig helt enkelt.

Laga mobilen innan du tittar på en ny! Välkommen till oss på Storgatan 25. Kom in och laga mobil!

Har du en Fråga?

Om din fråga ännu inte har besvarats här kan du använda formuläret genom att klicka på knappen Ställ en fråga för att ställa en fråga om köp eller försäljning av apparater.

bottom of page