top of page
apple-mac-ipad-watch-trade-in3.jpg
reparation-huawei-2.jpg

Reparationer

Välj vilken typ av enhet du vill ha Reparerad

Få din enhet reparerad i TRE enkla steg

Hur hittar du modellnamnet på din smartphone?

Hitta det på lådan eller på originalkvittot. Ett annat alternativ är att hitta IMEI-numret. Det bör finnas på baksidan av telefonen eller bara ringa: *#06#. Nedanstående länk leder dig till webbplatsen där du anger IMEI-numret och får reda på telefonens namn och modell.

Tryck här

Garanterad Kvalitet

Fancy Phone i Linköping använder endast delar av högsta kvalitet. Vi ger 365 dagars garanti för byte av iPhone och iPad skärmar och 180 dagars garanti för alla andra reparationer. Vi erbjuder en transparent prissättning på vår webbplats, du kan få dina reparationspriser genom att ange modellen av din enhet och det problem du står inför, och en prisuppgift kommer att genereras automatiskt.

Alternativt kan du ringa oss på

Vi erbjuder en sömlös reparationsservice till dig. Vi hjälper till att reparera och modifiera din Laga iPhone. Vi har den kvalificerade rätta reservdelssatsen för din laga iphone linköping. Vi erbjuder tjänster till alla Laga samsung och Laga Samsung linköping användare. Det rekommenderas att säkerhetskopiera alla dina data. Tänk på att det rekommenderas att ta bort säkerhetslåset och sedan lämna in telefonen för fullständig kontroll och reparation av telefonen eller den bärbara datorn. Reparationen av produkten kan göras samma dag inom några timmar, eller det kan till och med ta en vecka. Det beror på vilken reparationsintensitet som behövs, delar och plats. Om viktiga detaljer eller operationer utförs kommer vi att rådfråga dig innan du utför den. Vi har en bas av glad kundkrets. Vi initierar och gör telefonen helt ny med ett bättre och snabbare operativsystem, bättre exteriör och bra att bära.

Sprucken display?

Vår vanligaste service är byte av display. Oftast är det krossat glas, men även en icke fungerande touch, svart skärm eller andra skador som kan avhjälpas genom att byta enhetens display. Vid displaybyte byts alltid glas, lcd, touch samt plastram/packning för att säkra högsta kvalitet och stabilitet.

 

Mobilreparation med garanti Vi arbetar med mobilreparation och utför bland annat skärmbyte och batteribyte på olika märken och modeller inklusive iPhone, Samsung, Huawei och fler! Utöver det utför vi även andra reparationer som exempelvis byte av bakglas, fram- eller bakkamera, högtalare, etc.

 

När du reparerar enheten hos oss får du alltid en funktionsgaranti på våra reservdelar. Garantiperioden varierar mellan 6 månader, 12 månader.

1533035.webp
1__1_-removebg-preview.png

Har din telefonskärm gått sönder?

​Vi på Fancy Phone kan laga telefon Linköping såsom din spruckna skärm, och ifall den har fått större tekniska skador så kan vi på MobilMaster ordna så att du får en helt användbar mobiltelefon när du hämtar ut den igen.

Laga telefon Linköping – Kom in redan idag!

Fancy Phone tar hand om din telefon oavsett om den har fått större skador eller tekniska problem. Vi kan laga din telefon åt dig. Fancy Phone kommer att ge dig en helt fräsch och fullt funktionsduglig telefon. Inom Fancy Phone har vi stor erfarenhet och kunskap i att laga telefonskärmar, displayer och baksidor på telefoner.

 

Vi på Fancy Phone erbjuder våra kunder snabb service när de vill laga telefon Linköping, bra kundservice, telefongaranti, och drop-in till vår butik i Linköping. Fancy Phone har som mål att erbjuda sina kunder i Linköping marknadens allra bästa priser och service! Att en telefonskärm går sönder är ganska vanligt vilket har hänt oss alla någon gång. Vi på Fancy Phone kan laga din telefon i Linköping oavsett om din telefon har fått en sprucken skärm eller större mer omfattande skador.

 

Du är varmt välkommen in för att få fri rådgivning och felsökning. Fancy Phone lagar dem allra flesta telefoner i Linköping. Är din Samsung Galaxy i behov av reparation, har du råkat ut för en olyckshändelse? Oavsett om det är en Galaxy S10 eller en Galaxy Note20, är vi här för att hjälpa dig att reparera din telefon

 

Vi kan göra alla reparationer till Samsung telefon eller surfplatta till example Byte display, byte baksida, byte display och baksida eller byte batteri. Vi kan byta samsung bakglas medan du väntar.

Telefon reparation linköping

Om din mobiltelefon är dödsdömd, vänligen ge den till oss då vi fixar saker som de flesta andra företag i branschen inte kan fixa. Besök oss, vi är en av Sveriges mest erfarna smartphonereparatörer. Som Sveriges ledande mobiltelefonreparatör reparerar vi de flesta märken som  iPhone, iPad, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia, Huawei, Motorola, OnePlus, LG, HTC, Nokia.


Vi har även specialkompetens för att reparera din Dator eller Mac-dator.

png-transparent-mobile-phone-repair-material-mobile-phone-repair-phone-iphone-thumbnail-re

Köpa, Sälja begagnade enheter

Vill du inte reparera din telefon? Vill du bara ha den senaste prylen?

Vi har många alternativ för att hjälpa dig att komma igång igen. Bara för att du har tecknat ett abonnemang med din mobiloperatör betyder det inte att du måste behålla en telefon som du inte längre är nöjd med. Vi köper och säljer begagnade mobiltelefoner, surfplattor och datorer.
Sälj din gammal telefon till oss, Har du en gammal telefon som bara ligger? kom in med den så köper vi in den! Om du har bestämt dig för att inte fixa din enhet vill vi gärna köpa / återvinna den åt dig.

Vi ger dig pengar för din begagnade eller trasiga enhet.

Vi ger dig pengar för din begagnade eller trasiga enhet.

Luta dig tillbaka och koppla av. Njut av vår service när det passar dig.

De vanligaste problemen med mobiltelefoner

Våra kunder har ofta problem med sådana fel.

Vattenskador På Mobiltelefoner

Att tappa telefonen i toaletten, handfatet eller badkaret är en olycka som ägarna hoppas att de aldrig ska råka ut för. Ett ögonblick av slarv resulterar dock i en skadad smartphone som behöver professionell reparation eller utbyte. Vatten som sipprar in i de inre kretsarna kan göra en telefon oanvändbar, vilket gör att ägaren blir utan telefon tills han eller hon får en ersättning.

Problem med anslutningen

Om du inte kan få tillgång till trådlöst internet är det ytterligare en orsak till reparation. Detta problem beror ofta på fel i den fasta programvaran eller liknande problem med operativsystemet. Relaterade telefonproblem inkluderar appar som inte laddas ner eller installeras korrekt.

Fel i batteriet

Om din enhet har svårt att hålla laddningen eller om den inte kan laddas alls? Då är det mycket troligt att du behöver byta batteri. Så varför vänta längre? Ta kontakt med Fancy Phone på en gång och boka in dig för en reparation.

Apple har medgett att de har bromsat äldre generationer av iPhone genom att använda batterier som försvagas med tiden. Detta kan leda till att din iPhone plötsligt stängs av även om den har en bra procentandel batteri kvar. Genom att få batteriet utbytt får din iPhone en längre livslängd, vilket innebär att du inte behöver lägga massor av pengar på en ny iPhone.

Samsung reapration med originala reservdelar från Samsung

Om din Samsung Galaxy har gått sönder har du kommit till rätt ställe, här på Fancy Phone reparerar vi alla Samsung Galaxy modeller. Vi gör Samsung Skärmbyte, batteribyte, reparation av laddningsport, reparation av hörlursuttag, byta samsung bakglas och andra hårdvarureparationer, upplåsning och programvarureparationer.

Om din telefonmodell inte finns med i listan kan du kontakta oss för mer information eller en individuell offert.

Trasigt bakglas, kameralins sprucken

“Vi erbjuder tjänster för displaybyte och reparation av mobiltelefoner i Linköping. Genom att byta ut enhetens display kan ditt trasiga glas tillsammans med icke fungerande touch och svart skärm eller andra skador åtgärdas. Vid byte av displayen byter vi alltid glas, LCD, touch och plastram för att säkerställa högsta kvalitet och stabilitet.”

Samsung reapration med originala reservdelar från Samsung

Reparation av mobilskärmar är den överlägset vanligaste reparationen i vår butik. Vi är fast beslutna att reparera din enhet snabbt, samtidigt som vi håller priset konkurrenskraftigt. Du kan faktiskt förvänta dig perfekta resultat! Trasig LCD skärm eller är det bara frontglaset som är trasigt?

Pekskärmen fungerar inte? Dessa saker är en integrerad del som är sammanfogad och varje gång måste vi byta ut glaset och skärmen. Det resulterar också i ett arbete av bättre kvalitet. Vi har ersättnings LCD-skärmar för de flesta mobiltelefoner i lager, så att vi kan hjälpa dig när du behöver det akut. Apple iPhone 6S / 6 och 5S har vi vanligtvis, samma sak gäller Sony Xperia, Google Pixel, Nexus 6P, OnePlus och HTC-skärmar.

Vi kan också laga en trasig LCD skärm på din surfplatta och bärbara dator. Vi är specialiserade på reparationer av trasiga skärmar på Apple MacBook, inklusive MacBook Retina och MacBook Air. Bekräfta alltid med oss tillgängligheten av delar innan du påbörjar din resa.

Har du en fråga?

Om din fråga ännu inte har besvarats här, använd formuläret nedan för att ställa frågor om det här tillägget.

bottom of page