top of page
Sök
  • fancyphonecd

Varför du borde reparera din Samsung mobiltelefon hos Fancy Phone i linköping


Om du har en Samsung mobiltelefon med en sprucken skärm eller trasigt bakre glas kanske du funderar på att byta ut den helt. Innan du gör det, överväg att få den reparerad hos Fancy Phone. Här är några skäl till varför det är rätt val att reparera din Samsung mobiltelefon hos oss:

  1. Originalreservdelar: Hos Fancy Phone använder vi endast originalreservdelar till våra reparationer. Vi använder aldrig renoverade delar, vilket säkerställer att din Samsung mobiltelefon repareras med delar som aldrig tidigare har använts. Det innebär att du kan förvänta dig högkvalitativa reparationer som kommer att hålla.

  2. Erfarna tekniker: Våra tekniker är högutbildade och erfarna inom Samsung mobiltelefonreparationer. De har kompetensen att diagnostisera och reparera alla problem med din Samsung mobiltelefon, inklusive skärm- eller glasbyte och batteribyte.

  3. Prisvärda reparationer: Att få din Samsung mobiltelefon reparerad hos Fancy Phone är oftast mer prisvärt än att köpa en helt ny telefon. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och våra reparationer omfattas av garanti.

  4. Praktiskt läge: Vår butik ligger på Storgatan 25 i Linköping, vilket är mycket praktiskt. Du kan lämna in din Samsung mobiltelefon för reparation och hämta den när den är klar. Vi erbjuder också en post-in reparationstjänst om du inte kan besöka vår butik.

Om du behöver Samsung mobiltelefonskärm- eller glasbyte, bakre glasbyte eller batteribyte, lita på expertisen hos Fancy Phone för att få jobbet gjort. Kontakta oss idag på 010-750 05 53 eller info@fancyphone.se, eller besök vår butik på Storgatan 25 i Linköping.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page