top of page
reparation-huawei-2.jpg

Samsung reparation

Samsung

Om du äger en Samsung Galaxy telefon har du utan tvekan en av de mest anmärkningsvärda smartphonekonstruktionerna i din ägo. Men precis som alla andra enheter kan din telefon skadas när som helst. När detta händer är det oss du ska ringa för din Samsung reparation i Linköping.

Våra reparationsexperter erbjuder effektiva reparationstjänster, och vi börjar alltid med kostnadsfri diagnostik för att fullt ut förstå vad som händer med din enhet. När skadan väl har identifierats ger våra tekniker en uppskattning av priset och förklarar situationen.Efter ditt godkännande börjar vi arbeta för att reparera eller byta ut defekta delar. Oavsett om din enhet behöver en skärmreparation, ett batteribyte eller om du vill byta Samsung bakglas i Linköping erbjuder vi högkvalitativa lösningar.

samsung-modeller-fancy-phone-300x196 (1).webp

Laga mobilen hos RIKTIGA PROFFS

Om olyckan skulle vara framme och något skulle hända med din telefon kan det vara skönt att få hjälp av någon som är expert på just din telefon. Våra tekniker är experter på Samsungs mobiltelefoner och surfplattor och vet därför också vad det kostar. Med hjälp av oss kan du som kund köpa en reparation för de vanligaste skadorna t.ex sprucken skärm, trasig baksida och samtidigt få ditt batteri utbytt hos Fancy Phone i Linköping.

Har du en Fråga?

Om din fråga ännu inte har besvarats här kan du använda formuläret genom att klicka på knappen Ställ en fråga för att ställa en fråga om köp eller försäljning av apparater.

bottom of page