fbpx

Att ha spricka på mobilskärmen räcker för att sänka ditt förtroende för allmänheten. FancyPhone är den plats du ska besöka för skärmreparation. Vi är specialiserade på att fixa trasiga skärmar på alla enheter. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom skärmreparationer. Vi erbjuder den bästa kvaliteten på iPhone Displaybyte-tjänster. På Fancy Phone lovar vi att du blir nöjd med ditt besök hos oss. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vi är specialiserade på att fixa trasiga skärmar på alla enheter. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom skärmreparationer. Vi erbjuder de bästa kvaliteten på iPhone Displaybyte-tjänster. På Fancy Phone älskar vi att du blir nöjd med ditt besök hos oss. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Ringa OssKontakta Oss
*Ifall du inte kan upptäcka problemet med din enhet har du möjligheten att få en diagnos av oss på din enhet. Efter diagnosen får du med ett kostnadsförslag. Med hjälp av kostnadsförslag kan du därefter avgöra ifall du vill gå vidare med reparationen eller avstå! Du betalar endast för diagnosen om vi anser att servicen inte är möjlig att utföra eller om du väljer att avstå servicen enligt kostnadsförslaget.

Leave a comment