top of page
reparation-huawei-2.jpg

iPhone Reparation

iPhone 

Fancy Phone är ditt bästa val om du letar efter en snabb iPhone reparation i Linköping. Vi har ett stort lager av original/premium kvalitetsdelar, så de flesta reparationer kan slutföras samma dag som du tar med din smartphone till vår verkstad. Alla iPhone reparation i Linköping kan utföras på plats. Vi är ett lokalt företag som har tillhandahållit Apple mobilreparationer av högsta kvalitet, garanti ingår för alla reparationer. Om du inte kan komma till oss kan vi komma till dig var som helst i Linköping.

Den nya iPhone har en OLED skärm precis som Samsung telefonerna. På marknaden finns det en kopia av en LCD skärm till iPhone som inte kommer att vara likadan som den originalskärm som finns på telefonen. Skärmen kan överhettas, färgerna är fel och skärmen kommer att släpa efter när du sveper snabbt genom saker. Du kommer inte att få en LCD skärm av eftermarknadstyp här på Fancy Phone i Linköping, du kommer endast att få den avancerade OLED skärmen med denna reparation. Vi varken erbjuder eller rekommenderar den falska iPhone LCD skärmen på en flera tusen kronor telefon.

Har du en Fråga?

Om din fråga ännu inte har besvarats här kan du använda formuläret genom att klicka på knappen Ställ en fråga för att ställa en fråga om köp eller försäljning av apparater.

bottom of page